Individuele coaching

Loop jij al langere tijd rond met een onrustig gevoel van binnen? Een gevoel dat er zoveel meer in je zit dan nu zichtbaar is? Dat het niet stroomt in je leven en/of werk? Gaan er gedachtes en gevoelens door je heen waarmee je worstelt? En die je ervan weerhouden om echt jezelf te zijn en dát te gaan doen wat je het allerliefste zou willen doen? Al heb je misschien nog niet helder voor ogen wat het dan precies is dat je wilt gaan doen? Maar dat je wel voelt dat je geremd wordt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling door een emotionele blokkade?

Weet dan allereerst dat je niet de enige bent die dit zo ervaart. Misschien geeft dat al wat lucht. Het is zo logisch dat je in een wereld als de onze, met zoveel prestatiedruk, zoekende bent.

Maar weet ook dat het anders kan. Niet doordat iemand anders tegen jou gaat zeggen wat je moet doen, maar door het ontdekken van jouw eigen antwoorden. Jouw eigen waarheid. En om daarvoor stap voor stap meer ruimte te creëren in je leven en werk.

Spannend? Ja! Maar zó bevrijdend en voldoening gevend. Omdat je eindelijk tot rust komt in wie je bent en wat je wilt. 

In dat proces van thuiskomen bij jezelf kan het heel fijn zijn om je verhaal, vragen, twijfels, angsten, maar ook je dromen neer te leggen bij iemand die zonder oordeel luistert. Die je vragen stelt om tot inzichten te komen. Die je aanmoedigt je hart te durven volgen. In een tempo dat bij jou past. En die jou steunt in het bouwen aan je toekomst.

Die persoon wil ik graag voor jou zijn.

 

Wat levert coaching door mij jou op?

Dat je: 

 • onspant in jezelf, je relaties en in de tijd.
 • je hart lucht en woorden geeft aan gevoelens en gedachtes. Misschien wel voor het eerst, omdat het tot nu toe te kwetsbaar voelde om te delen.
 • vanuit je hart leeft en werkt.
 • vertrouwen hebt in jouzelf als mens en jouw kwaliteiten.
 • geloof hebt in je dromen en daarin concrete stappen zet.
 • geluk, tevredenheid en dankbaarheid ervaart.
 • succesvol bent op jouw manier.

Dit alles vraagt tijd. Je leert jezelf die tijd te gunnen en zowel te genieten van de reis als de bestemming die je voor ogen hebt. Zodat je eindelijk kunt zijn wie je bent.

 

Praktisch

In de coaching stem ik me volledig op jou af, waarbij de coaching gericht is op het nu en de toekomst. Daarmee onderscheidt het zich van therapie dat veelal gaat over het verwerken van het verleden. Tussen de ontmoetingen door hebben we contact via mail en ben ik bereikbaar voor vragen. Je mag zelf kiezen voor offline ontmoetingen in Schoorl of online ontmoetingen via Zoom. 

Een coachingstraject omvat:

 • een intake;
 • vijf ontmoetingen van anderhalf tot twee uur;
 • tussendoor contact via mail of app;
 • specifiek op jou gerichte oefentips en leestips;
 • een ‘hoe gaat het nu’ gesprek twee maanden na de laatste ontmoeting.

Jouw investering hiervoor bedraagt €495,-. Neem bij vragen of interesse contact met mij op via het contactformulier onderaan deze pagina en laat daar ook je telefoonnummer achter. Ik bel je dan op korte termijn terug. 

 

Ik wil graag meer weten over de individuele coaching

7 + 7 =